Koberec California Design

230 x 160 cm
2 930Kč
Cena bez DPH: 2 421Kč

Detaily produktu

  • Kód výrobku: 200298
  • Dostupnost: Ihned k odběru
  • Země původu: Turecko
  • Materiál: Polypropylen
  • Tvar: Obdélník
  • Barva: Modrá / Tyrkysová
  • Stav: Nový
  • Výroba: Strojová výroba
  • Typ: Moderní

Popis

Koberec California Design

Strojově vyráběné koberce jsou důkazem spojení inovace a uměleckého vyjádření. Tyto koberce jsou vyrobeny z odolných umělých materiálů a spojují praktičnost s estetikou, aby vylepšily váš obytný prostor. Díky všestranné škále vzorů vyhovují různým stylům interiéru, od moderního po klasický, a dokonce i ultramoderní.

  1. Moderní elegance: Naše strojově vyráběné koberce vnesou do vašeho domova nádech moderní elegance. Tyto koberce charakterizují geometrické vzory, odvážné barvy a elegantní linie. Jsou ideální volbou pro ty, kteří ocení čistý, minimalistický design, který doplňuje moderní interiér.

  2. Nadčasová klasika: Pro ty, kteří mají tradičnější vkus, jsou určeny naše strojově vyráběné klasické koberce, které vyzařují nadčasový šarm. Zdobné motivy, složité okraje a bohatá paleta barev vytvářejí atmosféru sofistikovanosti a nostalgie. Tyto koberce vás bez námahy přenesou do minulé éry a zároveň bez problémů zapadnou do vaší moderní domácnosti.

  3. Ultra-moderní prohlášení: Pokud hledáte koberec, který posouvá hranice designu, naše ultramoderní kolekce je pro vás tou správnou odpovědí. Tyto koberce se vyznačují abstraktními formami, netradičními tvary a avantgardní barevnou paletou. Slouží jako ústřední bod a podnět ke konverzaci a vybízejí k přijetí nejmodernějšího stylu interiéru.

Ať už si vyberete jakýkoli design, naše strojově vyráběné koberce mají několik výhod. Jsou nenáročné na údržbu, odolné proti opotřebení a snadno se čistí, takže jsou ideální pro vysoce frekventované prostory. Použití umělých materiálů zajišťuje dlouhou životnost a zároveň je šetrné k životnímu prostředí. Tyto koberce nejsou jen podlahovou krytinou; jsou odrazem vašeho osobního stylu a dokladem vývoje kobercového řemesla v moderním světě. Pozvedněte svůj obytný prostor díky všestrannosti, trvanlivosti a estetickému vzhledu našich strojově vyráběných koberců.

Našli jste lepší cenu nebo se chcete na něco zeptat?
*
*
*

* Povinná pole